Bliv medlem i Sundby Tennisklub

Indmeldelse og betaling sker via vores bookingside. Læs mere om køb af medlemskab dér under sidemenuen ’Sådan køber du et medlemsskab’.

Indmeldelsestyper

Vi tilbyder fem typer indmeldelser:

• 1.
  • Aftenspiller
  • Medlemsindhold
  • Kan spille i hele åbningstiden (07 til 21) på alle hverdage og i weekenden.
  • 1.000 kr.
  • 2.
  • Dagspiller
  • Medlemsindhold
  • Kan spille fra kl. 7-17 på hverdage samt fra kl. 7-21 i weekenden.
  • 700 kr.
  • 3.
  • Ungsenior
  • Medlemsindhold
  • Er et særligt fordelagtigt medlemsskab for alle mellem 19 og 24 år. Som ungsenior aftenspiller kan du spille alle ugens dage fra 07-21.
  • 500 kr.
  • 4.
  • Junior
  • Medlemsindhold
  • Er for alle spillere under 18 år (med og uden træning).
  • 550 kr. (uden træning)
    900 kr. (2 timers træning om ugen)
    1.300 kr. (3 timers træning om ugen)
  • 5.
  • Passivt medlemsskab
  • Medlemsindhold
  • Er for medlemmer, der ønsker at bibeholde deres medlemsskab under fx en skade eller udstationering (kan ikke booke baner eller spille)
  • 100 kr.

Vi har følgende indmeldelsesgebyrer:

• Medlemstype
  • Senior (aften- og dagspillere)
  • Ungsenior
  • Junior
  • 160 kr. (fra 25 år)
  • 150 kr. (19 til 24 år)
  • 140 kr. (op til 18 år)

Øvrige gebyrer og priser

• Gæstespiller (spiller sammen med et medlem): 75 kr. pr. banetime
  • Gæstetime for ikke-medlemmer: 150 kr. pr. banetime
  • Rykkergebyr: 100 kr.

Vi ønsker dig velkommen til Sundby Tennisklub og håber, at du falder godt til rette. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemmer af Bestyrelsen eller andre udvalg, som kan hjælpe. Kontaktinformation findes her på hjemmesiden.

Sundby Tennisklub drives næsten udelukkende med frivillig arbejdskraft og er en af Københavns billigste tennisklubber. Der kan spilles hele året (på kunstgræsbaner), hvis vejret tillader det. Kontingent betales hvert år i april måned via online betaling.

Personoplysninger

Ved indmeldelse skal man angive sin email-adresse, og man accepterer herved, at Klubben må kontakte medlemmet med information, der har relation til medlemsskabet eller til aktiviteter i Klubben. Sundby Tennisklubs privatlivspolitik finder du på denne side.