Veloverstået virtuel Generalforsamling version 1.0

Kære Medlemmer i Sundby Tennisklub,

Vi havde en vellykket første udgave af virtuelle generalforsamlinger i Sundby Tennisklub, selvom alle deltagere nok havde foretrukket, at kunne sidde i samme rum.

2020 har på alle måder vist sig som et specielt år også i Sundby Tennisklub, men med et rekordår for både vores økonomi, antal medlemmer og nu med udsigt til et nyt padeltennis-anlæg som en del af Sundby Tennisklub, ser vi tilfredse tilbage og frem til et meget spændende år næste år.

Padeltennis-anlægget blev vedtaget med 30 stemmer for, 1 imod og 3 blanke stemmer ud af de 34 deltagende på generalforsamlingen, men det kan I læse mere om, så snart vi får færdiggjort referatet.

Bestyrelsen takker alle for en fantastisk udendørssæson og vi glæder os til næste år.

Indtil da må I nyde vinterbanerne eller juniorernes indendørs skumtennis.

Vi ses til næste år