Træning i Sundby Tennisklub

• Juniortræning
  • Holdtræning

Begyndertræning

Begyndertræning er gratis og tilbydes alle nye seniormedlemmer, som har meldt sig ind og betalt indmeldelsesgebyr i 2019. Træningen har fokus på grundlæggende teknisk træning samt småspil og foregår med vores træner, Nathali.
Det er også en oplagt mulighed for at møde andre nye medlemmer.

Træningen foregår torsdage fra 18-20. Du kan melde dig på én time ad gangen, så enten fra 18-19 eller 19-20.

Du melder dig til via vores bookingside, hvor du også opretter dig som medlem. Her går du ind under fanen ‘Træning og turnering’ og melder dig på det hold, du ønsker at deltage på. Der kan maks. være 6 spillere på hvert hold.

Juniortræning

Juniortræningen er for børn og unge mellem 5 og 18 år.

Udendørstræning:
Fra 1. maj – 1. oktober træner vi udendørs på grus- og græsbanerne.
Alt efter alder og niveau trænes med hhv. røde, orange, grønne eller gule bolde.

Træningen 2018 ligger:
Mandag kl. 15-18
Onsdag kl. 15-17
Torsdag kl. 15-18
Fredag kl. 16-18
Søndag kl. 11-16

Træner, Nathali sammensætter træningsholdene efter alder, niveau og ønsker.

Man kan vælge mellem træning 2 eller 3 gange om ugen.
Søndag er store-træningsdag, hvor alle har den ene af de ugentlige træninger.

Træning 2 gange om ugen koster 900,-
Træningen 3 gange om ugen koster 1.300,-

Indendørstræning:
Fra 1. oktober – 1. maj træner vi indendørs i Hal 3 på minitennisbaner med skumtennisbolde.

Træningen 2018 ligger:
Tirsdag kl. 15-16
Onsdag kl. 15-18
Torsdag kl. 15-16
Fredag kl. 15-19

Træner Nathali sammensætter træningsholdene efter alder, niveau og ønsker.

Man kan vælge mellem træning 1 eller 2 gange om ugen.
1 gang om ugen koster 800,-
2 gange om ugen koster 1.200,-

Trænere:
Nathali Thorius
Erling Trads

Hjælpetrænere:
Selma Vinten-Johansen
Eliza Rustemovska
Wilhelm Bliss
Wilma Aktor

Holdtræning

Senior holdtræning 2019

Sundby Tennisklub har tre seniorhold i henholdsvis serie 2, serie 6 som er for både dame- og herrespillere samt 40+ herrerække.

Der er samlet holdtræning for holdene tirsdag aften kl. 18-20 på bane 1-3. Træningsgangene startes med niveauinddeling på banerne. Nogle af træningsgangene er der først en times teknisk træning. Andre gange spiller vi doubler begge timerne for at få kamptræning til næste holdkamp.

Træningen er forbeholdt spillere som har niveau til at komme med i truppen på et af de tre hold bedste hold. Hvis du er en øvet spiller og er interesseret i at spille på hold, så kan du komme forbi til en træning hvor vi kan vurdere om du har niveauet til at være med i en af de tre trupper og dermed være med til træningen fremadrettet. Hvis du gerne vil med til en træning så skriv gerne først til os på: st.seniorudvalg@gmail.com