Træning i Sundby Tennisklub

• Juniortræning
  • Holdtræning

Begyndertræning

Der er pt. medlemsstop i Sundby Tennisklub, og der er derfor ikke på nuværende tidspunkt planlagt begyndertræning.

Juniortræning

Juniortræningen er for børn og unge mellem 5 og 18 år.

Udendørstræning:
Fra 1. maj – 1. oktober træner vi udendørs på grus- og græsbanerne.
Alt efter alder og niveau trænes med hhv. røde, orange, grønne eller gule bolde.

Træningen 2021 ligger:
Mandag kl. 15-18
Onsdag kl. 15-18
Torsdag kl. 15-18
Fredag kl. 16-18
Søndag kl. 11-15

Trænerne, Ronni og Nathali sammensætter træningsholdene efter alder, niveau og ønsker.

Man kan vælge mellem træning 2 eller 3 gange om ugen.
Søndag er store-træningsdag, hvor alle har den ene af de ugentlige træninger.

Træning 2 gange om ugen koster 900,-
Træningen 3 gange om ugen koster 1.300,-

Indendørstræning:
Fra 1. oktober – 1. maj træner vi indendørs i Hal 3 på minitennisbaner med skumtennisbolde.

Træningen 2021 ligger:
Tirsdag kl. 15-16
Onsdag kl. 15-18
Torsdag kl. 15-16
Fredag kl. 15-19

Trænerne Ronni og Nathali sammensætter træningsholdene efter alder, niveau og ønsker.

Man kan vælge mellem træning 1 eller 2 gange om ugen.
1 gang om ugen koster 800,-
2 gange om ugen koster 1.200,-

Trænere:
Nathali Thorius
Ronni Heegaard Bach
Erling Trads
Søren Madsen

Hjælpetrænere:
Selma Vinten-Johansen
Wilma Aktor
Lærke Ørsted Olsen
Siv Ørsted Olsen
Alfa Kejser
Fiona Rusemovska
Jonas Elrum Hansen
Karl Dürr Larsen
Simon Feldt-Rasmussen

Senior Holdtræning

Sundby Tennisklub vil i sæsonen 2022 have 5 hold tilmeldt i tennis øst.  3 mix-hold og 2 Veteran 40+ for herrer.

Der er samlet holdtræning for holdene tirsdag aften kl. 18-20 på bane 1-3. Der er primært tale om selvtræning. Træningen er forbeholdt spillere som har niveau til at komme med i truppen på et af de tre hold bedste hold. Hvis du er en øvet spiller og er interesseret i at spille på hold, så kan du komme forbi til en træning hvor vi kan vurdere om du har niveauet til at være med i en af de tre trupper og dermed være med til træningen fremadrettet. Hvis du gerne vil med til en træning så skriv gerne først til os på: st.seniorudvalg@gmail.com