Tilmelding af flere seniorhold næste år

Kære medlemmer.
Seniorudvalget har fået tilsagn af klubbens bestyrelse til at kunne tilmelde yderligere hold til næste år.
I år havde vi et 1.hold og 2.hold i mixed samt 1.hold veteran40+ (herrehold). Disse hold fortsætter næste år.
Til næste år vil vi derudover tilmelde et 2. hold veteran40+.  Samt et rent herrehold i Dtf-regi eller hvis flere af vores damespillere kunne være interesseret i at spille holdkampe kunne et 3.hold mixed også være en mulighed.
Man er velkommen til at skrive til os på seniorudvalgets mail.
Da vi har begrænsede ledige banetimer må vi dog også tage hensyn til de øvrige medlemmer mht. antal tilmeldte hold.
Til sidst vil vi også informere om at vi fra næste år vil flytte seniortræningen for holdspillere fra tirsdag til onsdag kl. 18.00 da vi så kan få mulighed for at gøre brug af Nathali som træner når vi starter op til næste år!
På forhånd tak.
Og tak for i år.
På vegne Seniorudvalget
Søren Madsen
Seniorudvalgsformand
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!