Tennis og burgere lørdag d. 22.08

Kære seniormedlemmer,

Byens bedste tennis-burgerbar for klubbens seniorer (man skal være over 18 år ung) åbner den 22.8.2020 kl.15. Det er tilladt at møde op senere, men tilmelding er påkrævet.

Sidste chance i denne sæson for at møde nye og gamle medlemmer og spille tennis på tværs af tenniserfaring, køn og alder. Godt humør, charme og rene sokker er en selvfølge.

Til de ikke så tennissultne vil der hele eftermiddagen/aften blive serveret byens bedste burgere og pølser sammen med kolde øl, vin og sodavand (Og håndsprit) altsammen ad libitum så længe der ikke er udsolgt. Og det koster forhåbentlig ikke en Corona, men kun 70 dkr.

Der kan bestilles følgende fra Grillmenuen:

1. ACE-burger en klassiker til den kræsne
  2. DobbeltFejl-burger til den sultne
  3. MixedDouble-burger kombineret med en pølse
  4. DenVarUde-burger til vegetar
  5. AnnaKournikova-burger ser bedre ud end den smager
  6. Nadalbiceps pølse til dem med en stærk mave
  7. Matchbold pølse til dessert
  8. GrandSlam snacks, frugter og slik

Der bliver hurtigt udsolgt til dette års største sociale klubarrangement så skynd dig og meld dig til senest den 20.8. enten ved at skrive dig på tilmeldingssedlen på døren til klubhuset eller via e-mail til husudvalget: St.husudvalg@gmail.com

Tilmelding er bindende og 70 dkr. betales når man møder op.

Vel mødt.

Dbh.

Husudvalget

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!