Sunset Tennis for alle – Lørdag 3. juli kl. 13

Vil du krydre weekenden med en god gang tennis i Sundby Tennisklub, så kunne Sunset Tennis (ST ST nemt at huske 🌞) måske være noget for dig.
Lørdag 3. juli kl. 13

Et sportslig og socialt tennisarrangement for alle niveauer. Du behøves ikke at have en tennismakker – vi finder en til dig. Vi får nogle spændende og sjove kampe, da vi matcher tennispar på ”lige fod”.
Ønsker du et bredere tennisnetværk eller blot spille social tennis på et hyggeligt niveau, så er det arrangementet for dig.
Ud over tennis bliver der efter kl.17 serveret byens bedste tennis-burgere lavet af ST’s bedste grillmaster på byens bedste grill. Derudover kolde øl, drinks og sodavand (og håndsprit) altsammen ad libitum så længe der ikke er udsolgt og det koster forhåbentlig ikke en Corona, men kun 60 dkr.

Af hensyn til planlægning er tilmelding påkrævet via e-mail til husudvalget St.husudvalg@gmail.com

Der bliver hurtigt udsolgt (max.20 deltagere) til dette års første og måske største sociale klubarrangement, så skynd dig og meld dig til senest . Tilmelding er bindende og koster 60 dkr. som betales via Mobilepay nr. 60800944 eller kontant når man møder op.
De bedste hilsner Husudvalget, Sundby Tennisklub