Senior hold 2021

Seniorudvalget har fået bekræftet vores holdtilmeldinger for sæsonen 2021 i Tennis Øst!

I år har vi tilmeldt 3 hold i seniorrækken ( hold med både damer og herrer)

samt 2 Veteran 40+ hold ( hold kun med herrer )

1.holdet rykkede sidste år op i den bedste række i Tennis Øst ( Serie 1 ) og vi får brug for al den hjælp fra vores damer i klubben da vores ellers så sikre damespiller Nathali i år må se til fra barselsengen.

Arno er igen i år holdkaptajn for holdet.

2.holdet spiller serie 4 og havde sidste år Jes og Alex som kaptajner.  Vi hører gerne fra jer hvis i ønsker at fortsætte arbejdet eller hvis det modsatte skulle være tilfældet.

Som et nyt tiltag, blandt andet pga de mange tilkendegivelser om deltagelse i holdkampe, har vi tilmeldt et 3. hold som vi håber at i vil tage godt imod.  Dertil vil vi gerne fra seniorudvalgets side opfordre til at melde sig som evt. holdkaptajn og assistent for det nye hold. Skriv gerne til st.seniorudvalg@gmail.com

Holdet er tænkt som et supplement for bredden blandt Sundby Tennisklubs medlemmer der gerne vil prøve kræfter med holdkampe og som ikke har haft muligheden for at få plads på vores andre hold de senere år!

Veteran 40+

1.holdet overlevede sidste år i den bedste række. Holdet bliver i år med undertegnede som kaptajn og bliver som sidste år med de bedste herrespiller over 40 år der står til rådighed.

2.holdet er et nyt tiltag for bredden af herrer over 40 år.  Henrik Støckel vil være Kaptajn for holdet og vi håber at kunne stille et slagkraftigt hold der kan rykke op i rækkerne de kommende år.

På vegne af

Seniorudvalget