Klubinfo – Spørgsmål og svar fra A-Z

Hvilke aktiviteter er der i Sundby Tennisklub i løbet af sæsonen?

Grundet retningslinierne ang. coronavirus er fællesaktiviteter såsom hyggeturneringer m.m. i 2020 desværre aflyst indtil videre.

Banebookning

Når du har betalt kontingent kan du uden gebyr booke baner sammen med andre medlemmer resten af sæsonen. Ønsker du et spille med et ikke-medlem er prisen for dette 50kr. Du kan booke én time af gangen. Du kan læse mere om banebookning her.

Her kan du læse om bestyrelsen for Sundby Tennisklub

Juniorer

Hvad er der af aktiviteter for juniorer?

Der er fuldt blus på juniorafdelingen i Sundby Tennisklub!

Juniorudvalget står for at arrangere både sommer- og vintertræning samt en hel række aktiviteter i løbet af sæsonen. Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte juniorudvalgsformand Arno Erindlev på: arnoerindlev@hotmail.com

Du kan desuden læse mere om aktiviteter for juniorerne i juniorfolderen.

Klubhus

Hvem står for arrangementer i klubhuset?

Husudvalget står for lidt godt til ganen i forbindelse med arrangementer som standerhejsning og standerstrygning. Desuden afholder husudvalget ‘Tennis Sjov’, hvor vi ca. 3 gange i løbet af sæsonen nyder god grillmad og spiller sammen på kryds af tværs af niveauer. Husudvalget består pt af Pernille Fenger og Artur Grabowski. Vil du høre mere og måske selv bidrage til det sociale liv i klubben er du meget velkommen til at tage kontakt på: st.husudvalg@gmail.com

Makkerbørs

Hvordan finder jeg nye makkere i klubben?

Makkerbørsen er for dig der gerne vil finde en eller flere makkere at spille med. Makkerbørsen er niveauinddelt, så man har de bedste forudsætninger for at finde en makker på et passende niveau. Du tilmelder dig makkerbørsen på halbookingsitet under fanen ‘makkerbørsen’. (Du skal være logget ind på din profil på halbooking-sitet for at fanen er synlig.)

Medlemsskab

Hvad koster et medlemsskab i Sundby Tennisklub?

Se de forskellige priser og gebyrer på siden ‘Bliv medlem

Hvordan bliver jeg medlem i Sundby Tennisklub?

Læs instruktionen, som du finder på vores bookingside under menuen i højre side, ‘Sådan køber du et medlemsskab’ (åbner i nyt vindue).

Hvordan booker jeg en bane som medlem i Sundby Tennisklub?

Du booker baner på vores bookingside under topmenuen ‘Banebooking’ (åbner i nyt vindue). Via siden kan du:

• Se dags- og ugeoversigt over banebelægning med markering af egne banetimer
  • Reservere en ønsket banetime
  • Annullere en reservation
  • Se hvem der har reserveret en optaget banetime
  • Ændre oplysninger på din medlemsprofil, fx pinkode eller email-adresse

Hvordan bliver jeg optaget på venteliste i Sundby Tennisklub?

Efter indførelsen af medlemsstoppet har vi oprettet en venteliste for dem, der ønsker at blive medlem i Sundby Tennisklub, når der igen åbnes op for nye medlemmer.

Hvis du ønsker medlemskab når vi igen åbner for nye medlemmer kan du gratis tilmelde dig vores venteliste. Så får du besked når der igen er ledige pladser i klubben.

For at blive optaget på ventelisten sender man en e-mail med sit fulde navn, samt om man ønsker senior- eller junior-medlemskab til:

st.venteliste@gmail.com

Når der er en række ledige pladser kontaktes de første på ventelisten og får mulighed for at melde sig ind.

Det koster ikke noget at stå opført på ventelisten, men hvis man får buddet og takker nej, bliver man fjernet fra listen. Man kan dog så blot skrive sig op igen og starte forfra, det koster som sagt ikke noget.

Ventelisten bliver løbende opdateret med anonymiserede navne HER, så der er fuldstændig gennemsigtighed med hvem der kommer ind i klubben og så man selv kan følge med i, hvor langt man er uden at henvende sig til bestyrelsen.

Har Sundby Tennisklub en privatlivspolitik?

Ja, du kan læse Sundby Tennisklubs Privatlivspolitik her

Seniorudvalget

Hvad står seniorudvalget for?

Seniorudvalget står for følgende:

• Skaber rammerne for, at spillere på forskellige niveauer kan deltage i holdkampe og står for kontakten til holdkaptajnerne og til Københavns Tennis Union og Tennis Øst.
  • Skaber rammerne for klubbens senior-træningstilbud.
  • Arrangerer klubmesterskaber og grønbanemesterskaber (klubmesterskab på kunstgræs)
  • Skaber forskellige sociale arrangementer til glæde for alle klubbens medlemmer.

Seniorudvalgets indsats baserer sig på frivilligt engagement. Udvalget består pt. af Andreas Kofoed, Alexander Ørstrøm, Joachim Jepsen, Søren Madsen og Sebastian Neustrup. Du er meget velkommen til at kontakte os på: st.seniorudvalg@gmail.com

Sæsonstart

Sæsonen starter officielt med standerhejsningen, som foregår sidste lørdag i april/første lørdag i maj, og sæsonen slutter for grusbanernes vedkommende i midten af oktober afhængig af vejret.

Hvis der ikke er sne, is eller vand, kan du spille på kunstgræsbanerne (de grønne kunstgræsbaner) hele året.

Træning

Du kan læse mere om vores træningstilbud her.

Hvor finder jeg Sundby Tennisklubs vedtægter?

Læs klubbens vedtægter her

Klubben er åben fra kl. 7-21 i hele sæsonen.