Klubinfo – Spørgsmål og svar fra A-Z

Hvilke aktiviteter er der i Sundby Tennisklub i løbet af sæsonen?

Se en oversigt over aktiviteterne i Sundby Tennisklub for sæsonen 2019 her

Banebookning

Når du har betalt kontingent kan du uden gebyr booke baner sammen med andre medlemmer resten af sæsonen. Ønsker du et spille med et ikke-medlem er prisen for dette 50kr. Du kan booke én time af gangen. Du kan læse mere om banebookning her.

Baneleje

Som ikke-medlem kan du leje baner i Sundby Tennisklub for 150kr per time. Læs mere i vores guide til banebookning ude til venstre på siden her. Hvis du får mod på at spille mere, vil det dog hurtigt kunne betale sig for dig at blive medlem og købe kontingent istedet. Det gør du her. Priserne for seniormedlemskab nedjusteres i løbet af sæsonen.

Banepleje

Hvem sørger for at vedligeholde banerne og anlægget?

Driftsudvalgets opgave er at sørge for, at anlægget og banerne er i god stand igennem året. Udvalget står for indkøb af nye rekvisitter til banerne og sørger for, at nødvendige reparationer bliver foretaget. Derudover står driftsudvalget generelt for forvaltning af vores driftsaftale i samarbejde med kommunen.

Drifsudvalget består pt af Flemming Beicker, Søren Christoffersen og Martin Rudbæk. Hvis du opdager en fejl eller mangel på anlægget, så send en mail til: st.opgaver@gmail.com – så sørger vi for, at fejlen bliver udbedret hurtigst muligt.

Her kan du læse om bestyrelsen for Sundby Tennisklub

Juniorer

Hvad er der af aktiviteter for juniorer?

Der er fuldt blus på juniorafdelingen i Sundby Tennisklub!

Juniorudvalget står for at arrangere både sommer- og vintertræning samt en hel række aktiviteter i løbet af sæsonen. Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte juniorudvalgsformand Arno Erindlev på: arnoerindlev@hotmail.com

Du kan desuden læse mere om aktiviteter for juniorerne i juniorfolderen.

Klubhus

Hvem står for arrangementer i klubhuset?

Husudvalget står for lidt godt til ganen i forbindelse med arrangementer som standerhejsning og standerstrygning. Desuden afholder husudvalget ‘Tennis Sjov’, hvor vi ca. 3 gange i løbet af sæsonen nyder god grillmad og spiller sammen på kryds af tværs af niveauer. Husudvalget består pt af Pernille Fenger og Artur Grabowski. Vil du høre mere og måske selv bidrage til det sociale liv i klubben er du meget velkommen til at tage kontakt på: st.husudvalg@gmail.com

Makkerbørs

Hvordan finder jeg nye makkere i klubben?

Makkerbørsen er for dig der gerne vil finde en eller flere makkere at spille med. Makkerbørsen er niveauinddelt, så man har de bedste forudsætninger for at finde en makker på et passende niveau. Du tilmelder dig makkerbørsen på halbookingsitet under fanen ‘makkerbørsen’. (Du skal være logget ind på din profil på halbooking-sitet for at fanen er synlig.)

Medlemsskab

Hvad koster et medlemsskab i Sundby Tennisklub?

Se de forskellige priser og gebyrer på siden ‘Bliv medlem

Hvordan bliver jeg medlem i Sundby Tennisklub?

Læs instruktionen, som du finder på vores bookingside under menuen i højre side, ‘Sådan køber du et medlemsskab’ (åbner i nyt vindue).

Hvordan booker jeg en bane som medlem i Sundby Tennisklub?

Du booker baner på vores bookingside under topmenuen ‘Banebooking’ (åbner i nyt vindue). Via siden kan du:

• Se dags- og ugeoversigt over banebelægning med markering af egne banetimer
  • Reservere en ønsket banetime
  • Annullere en reservation
  • Se hvem der har reserveret en optaget banetime
  • Ændre oplysninger på din medlemsprofil, fx pinkode eller email-adresse

Hvordan booker jeg en bane som gæst i Sundby Tennisklub?

Læs instruktionen, som du finder på vores bookingside under menuen i højre side, ‘Guide til banebookning’ (åbner i nyt vindue).

Har Sundby Tennisklub en privatlivspolitik?

Ja, du kan læse Sundby Tennisklubs Privatlivspolitik her

Seniorudvalget

Hvad står seniorudvalget for?

Seniorudvalget står for følgende:

• Skaber rammerne for, at spillere på forskellige niveauer kan deltage i holdkampe og står for kontakten til holdkaptajnerne og til Københavns Tennis Union og Tennis Øst.
  • Skaber rammerne for klubbens senior-træningstilbud.
  • Arrangerer klubmesterskaber og grønbanemesterskaber (klubmesterskab på kunstgræs)
  • Skaber forskellige sociale arrangementer til glæde for alle klubbens medlemmer.

Seniorudvalgets indsats baserer sig på frivilligt engagement. Udvalget består pt. af Andreas Kofoed, Alexander Ørstrøm, Joachim Jepsen og Carsten Lundsgaard. Du er meget velkommen til at kontakte os på: st.seniorudvalg@gmail.com

Sæsonstart

Sæsonen starter officielt med standerhejsningen, som foregår sidste lørdag i april/første lørdag i maj, og sæsonen slutter for grusbanernes vedkommende i midten af oktober afhængig af vejret.

Hvis der ikke er sne, is eller vand, kan du spille på kunstgræsbanerne (de grønne kunstgræsbaner) hele året.

Hvor finder jeg Sundby Tennisklubs vedtægter?

Læs klubbens vedtægter her

Klubben er åben fra kl. 7-21 i hele sæsonen.