Medlemsstop og venteliste

Grundet kraftig medlemsstigning siden 2020 er der indført medlemsstop og venteliste i Sundby Tennisklub for seniormedlemmer. Juniormedlemmer er også begrænset i antal, men erfaringen har vist at udskiftningen er langt større hos juniorerne og klubbens Juniorudvalg står derfor selv for at holde det aftalte antal juniorer i klubben. Hvis dine børn ønsker medlemskab i klubben, skal du derfor henvende dig direkte til Juniorudvalget på st.juniorudvalg@gmail.com. Klubben består pt. af 400 seniorer og 100 juniorer.

Hvis du ønsker seniormedlemskab kan du tilmelde dig vores venteliste mod et årligt gebyr på 100 kr. Hvert år lukker vi et antal ind der svarer til de nuværende medlemmer der ikke har gentegnet deres medlemskab. Vi henvender os direkte til dem der står først på ventelisten med at aktivt Ventelistemedlemskab betalt.

For at blive optaget på ventelisten opretter man en profil i vores bookingsystem og køber det medlemskab der hedder Venteliste på:

Bookingsystem Sundby Tennisklub

med sit fulde navn, alder og e-mail. Det er vigtigt at man laver en profil for den der skal på venteliste, da det kun er denne profil der vil blive tilbudt medlemskab, hvis man f.eks. er et ægtepar der ønsker medlemskab, skal man derfor oprette to profiler.

Medlemsoptag foregår hvert år i april/maj og de nærmere detaljer vil blive meldt ud på hjemmesiden.

Mvh

Bestyrelsen

Sådan køber du medlemskab – og booker bane

– Køb af medlemskab foregår på vores bookingside:

1) Opret dig som bruger på bookingsiden:

– Klik på menupunktet “NY BRUGER” i topmenuen.

– Udfyld dine personlige informationer (husk email adresse)

Herefter får du tildelt et personligt medlemsnummer, der også er dit login til banebooking når du har betalt dit medlemsskab.

2) Køb af medlemsskab:

Log ind på bookingsiden og betal dit medlemsskab.

  • I øverste højre side logger du ind med dit personlige medlemsnummer samt din kode du har valgt.
  • Efter du er logget ind kan du købe sæsonmedlemsskab ved at vælge “Køb medlemsskab” i topmenuen.
  • Vælg den abonnementstype du ønsker – det gør du ved at klikke på de blå datoer ud for medlemskabet.

3) Banebooking:

Efter at du har betalt dit sæsonmedlemsskab, har du mulighed for at booke baner.

Log ind i øverste højre hjørne på bookingsiden. Du logger ind med dit medlemsnummer og dit personlige password/kodeord. Når du er logget korrekt på, vises dit navn øverst til højre på skærmen.

Efter du er logget på, klikker du på topmenuen ‘Banebookning’, hvilket leder dig til selve banebookningsdelen med overskriften ‘Udendørs tennis’. Du vil her se en oversigt over tiderne på alle banerne. De tider, der er tilgængelige for booking, er markeret med et ikon af en lille mand. Du vælger nu den tid, du ønsker at booke, og trykker på den.

Du bliver nu ledt ind på en side med overskriften ‘Oprettelse af booking’. Her kan du øverst se banenummer, dato og tid for den bane, du er igang med at booke.

Hvis du ikke kan huske medlemsnummeret på din medspiller, så brug søgeboksen til at søge efter vedkommende eller klik ude til venstre på ‘Medlemsliste’. Du vil herefter få vist en liste over spillerne i klubben i alfabetisk rækkefølge.

Indtast medlemsnummer eller navn på din medspiller i feltet ‘Din medspiller’. Tryk herefter på ‘Søg medspiller’. Systemet finder herefter din medspiller, og navnet vises. Hvis det er den forkerte spiller, så tryk ‘Ret spiller’.

Husk at krydse af, at du accepterer betingelserne for bookningen (at banen mistes ved ti minutters forsinkelse) og endelig at trykke på ‘Godkend reservation’. Du bliver til sidst ledt tilbage til bookningsoversigten, hvor du kan se de bookede tider, inklusiv din egen.

– God fornøjelse!