Årligt gebyr på 100 kr for at stå på ventelisten

Medlemsstop og venteliste

Grundet kraftig medlemsstigning siden 2020 er der indført medlemsstop og venteliste i Sundby Tennisklub for seniormedlemmer. Juniormedlemmer er også begrænset i antal, men erfaringen har vist at udskiftningen er langt større hos juniorerne og klubbens Juniorudvalg står derfor selv for at holde det aftalte antal juniorer i klubben. Hvis dine børn ønsker medlemskab i klubben, skal du derfor henvende dig direkte til Juniorudvalget på st.juniorudvalg@gmail.com. Klubben består pt. af 400 seniorer og 100 juniorer.

Hvis du ønsker seniormedlemskab kan du tilmelde dig vores venteliste mod et årligt gebyr på 100 kr. Hvert år lukker vi et antal ind der svarer til de nuværende medlemmer der ikke har gentegnet deres medlemskab. Vi henvender os direkte til dem der står først på ventelisten med at aktivt Ventelistemedlemskab betalt.

For at blive optaget på ventelisten opretter man en profil i vores bookingsystem og køber det medlemskab der hedder Venteliste på:

Bookingsystem Sundby Tennisklub

med sit fulde navn, alder og e-mail. Det er vigtigt at man laver en profil for den der skal på venteliste, da det kun er denne profil der vil blive tilbudt medlemskab, hvis man f.eks. er et ægtepar der ønsker medlemskab, skal man derfor oprette to profiler.

Medlemsoptag foregår hvert år i april/maj og de nærmere detaljer vil blive meldt ud på hjemmesiden.