Log på sitet

Turneringer

ST afholder Grønbanemesterskaber sidst i april måned. Turneringen er en start-op turnering, hvor alle kan deltage. Turneringen afholdes normalt  3. lørdag i april kl. 11. Alle er velkomne, tilmelding er ikke nødvendig og det er gratis at deltage.

ST afholder hvert år interne klubmesterskaber for både juniorer og seniorer, der normalt afholdes i august/september. Ønsker du at deltage, kan du tilmelde dig på opslagene i klubhuset og betale via klubbens bankkonto.

Hyggeturneringer har været en ST-tradition i mange år, og i år er ingen undtagelse. Formålet er hygge blandet med tennis. Turneringerne er for alle klubbens seniormedlemmer, gode som begyndere, nye som "gamle" medlemmer; det vigtigste er at hygge sig!

Gennem hyggeturneringerne møder du en masse af klubbens medlemmer, både på banen og over bordet til en bid brød og andet godt til halsen.

Skriv dig på tilmeldingslisterne, som bliver sat op i klubhuset ca. 3 uger før spilledato.

Datoerne for hyggeturneringerne kan ses under aktivitetskalender på hjemmesiden.