Log på sitet

Holdtræning

Juniorudvalgets aktiviteter sommer

Tennistræning på hel tennisbane (grus/kunstgræs) i sommersæsonen (maj-sept)

Der er træning tirsdag og onsdag fra 15-18 og søndag fra 12-16.

Pris: 1 time tirsdag/onsdag og 1 time søndag er med i udendørskontingentet til 900 kr.

Som noget nyt kan man i år træne 3 x om ugen, 1 time tirsdag, 1 time onsdag og 1 time søndag til 1.300 kr.

For yderligere information, mail til JLIB_HTML_CLOAKING

Minitennistræning i vintersæsonen  (oktober - april) i Sundbyhal 3

Der er træning onsdage kl. 15-18 og fredage kl. 15-19 i Hal 3 (langs Tennisbane 1-3).

Pris: 800 kr for én ugentlig time i hele vintersæsonen på fredage i tidsrummet 15-19 eller 1.200 kr. for to ugentlige timer i hele vintersæsonen fordelt på én time på onsdage i tidsrummet 15-18 samt én time på fredage i tidsrummet 15-19.

Man kan melde sig til træningen ved at købe et vintertrænings-medlemsskab inde på Halbookingsiden. Skriv venligst en mail til juniortræner Nathali Thorius på  JLIB_HTML_CLOAKING  og få bekræftelse om, at der er plads på træningen, før du køber medlemsskab og melder dig til.

Kontaktoplysninger til forældre

Vi vil gerne have følgende oplysninger, hvis din datter/søn spiller i klubben:

Fødedato, måned og år
Skriv til: JLIB_HTML_CLOAKING