Log på sitet

Prøv tennis!

Vores tre hold til voksenintroduktion er blevet fuldt bookede på rekordtid. Succesen er kommet lidt bag på os. Vi har derfor valgt at udvide tilbuddet, hvis der viser sig interesse for det.

Vi har  i den forbindelse oprettet en 'venteliste', hvor man kan blive skrevet op til et lignende forløb, der vil starte i starten af juni måned.

Hvis du er interesseret, så kontakt Jes Sørensen på mail JLIB_HTML_CLOAKING , hvorefter du vil blive skrevet på listen.

Når der er seks personer på listen, vil du blive underrettet om tidspunkt for opstart og træningstider.

Der er også andre muligheder for at få en forsmag på tennis: Du er meget velkommen på bane 4-6 lørdag d. 05.05 kl. 11-13 til Tennissportens Dag i Sundby Tennisklub!

Husk desuden, at hvis du melder dig ind som nyt medlem i Sundby Tennisklub, har du adgang til gratis begyndertræning i maj og juni måned!