Log på sitet

Indmeldelse og betaling sker via sitet: http://sundbytennis.halbooking.dk

Klik ind på sitet, læs introduktionen og klik og betal dig til dit medlemskab.

Indmeldelsesgebyr:

Junior, kr. 140,- (op til 18 år)

Ung-senior kr. 150,- (19 til 24 år)

Senior kr. 160,- (fra 25 år)

Vi tilbyder fire typer indmeldelser:

1. Aftenspiller - kan spille i hele åbningstiden (08.00 til 21.00) på alle hverdage og i weekenden (åbent 08.00 til 20.00)
  2. Dagspiller - er for spillere, der ønsker at spille mellem kl. 08.00 og 17.00 på alle dage
  3. Ungsenior - er et særligt fordelagtigt medlemsskab for alle mellem 19 og 24 år. Som ungsenior aftenspiller kan du spille alle ugens dage fra 07-22
  4. Ungdomsspiller - er alle spillere under 18 år (med og uden træning)
  5. Passivt medlemsskab (kan ikke booke baner eller spille)

Ved indmeldelse skal man angive sin e-mail-adresse, og man accepterer herved, at Klubben må kontakte medlemmet med information, der har realtion til medlemsskabet eller aktiviteter i Klubben.

Sundby Tennisklub drives næsten udelukkende med frivillig arbejdskraft og er en af Københavns billigste tennisklubber.

Der kan spilles hele året (på kunstgræsbaner), hvis vejret tillader det. Kontingent betales hvert år i april måned via online betaling.