Log på sitet

Bookinginfo

Hvordan booker jeg en bane?

Booking af baner kan foregå på tre forskellige måder, hvor du som medlem samtidig har adgang til en række servicefunktioner.

Fra skærmen i klubben kan medlemmerne:

• Se dag-oversigt over banebelægning - med markering for egne banetimer
  • Se uge-oversigt over hvor/hvornår der er ledige baner
  • Se hvem der har reserveret en optaget banetime
  • Reservere en ønsket banetime
  • Annullere en reservation
  • Melde sin ankomst til timen ved at logge på med sit medl.nr. og pinkode

Via Internettet kan medlemmerne:

• Se dag-oversigt over banebelægning - med markering for egne banetimer
  • Se uge-oversigt over hvor/hvornår der er ledige baner
  • Reservere en ønsket banetime
  • Annullere en reservation
  • Ændre pinkode og/eller email-adresse
  • Sende mails til andre klubmedlemmer
  • Via gratis sms give makkeren besked om reservationen
  • Du skal i alle tilfælde benytte dit medlemsnummer og den kode, som du har fået tilsendt af kassereren.

Det er vigtigt at melde sin ankomst! Log ind på skærmen når I kommer og skal spille. På forhånd tak.

Booking af baner som gæst i ST

Det koster 150 kr. at booke en bane som gæst i Sundby Tennisklub. For at booke bane skal du først skrive til JLIB_HTML_CLOAKING for at få tilsendt login-oplysinger, som skal bruges til at logge på i øverste højre hjørne af sitet her.

Når du har modtaget login-information og er logget på, skal du klikke på menuen ’Køb medlemsskab’. Nederst på siden findes her muligheden for at købe ’Gæstetime for ikke-medlemmer’. Klik her på ’2 klip’, hvilket svarer til 1 banetime og gå ’Videre til betaling’.

Når du har betalt, skal du straks (og før du logger af systemet igen) gå ind på ’Banebooking’ og vælge den bane, du gerne vil booke. Dobbelttjek at du har valgt den rigtige banetid, før du klikker ’Godkend reservation’, da der ikke er mulighed for at ændre eller refundere reservationen.

- God fornøjelse!